eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Fölényes győzelemmel készül az Arsenal Szombathelyre

Az Arsenal 7-1-re győzött Bécsben az osztrák negyedik vonalban szereplő Columbia ellen. Ez volt az Ágyúsok utolsó edzőmérkőzése a hétfői, a Haladás elleni találkozó előtt.

Remény a szombathelyi nézőknek: az Arsenal szinte minden egészséges sztárja (Cesc Fabregas és Theo Walcott kivételével) játszott a mérkőzésen, s valószínűleg Magyarországra is jön majd.

Az első félidőben az Almunia - Eboue, Silvestre, Vermaelen, Djourou - Wilshere, Denilson, Abou Diaby, Ramsey - Arsavin - Bendtner összetételű csapat játszott.

A másodikban Szczesny - Sagna, Touré, Gallas, Senderos - Eboué, Song, Traoré, Denilson - Arsavin - Van Persie tizenegy szerepelt. Az ellenfélnél a legnagyobb név a 44 éves, korábbi szlovák válogatott, Simon Gyula volt.

Érdekes, hogy az osztrák amatőrcsapat szerzett vezetést a 35. percben, de aztán az Arsenal összekapta magát: Bendtner, Ramsey és Van Persie két-két, Gallas egy gólt szerzett.

Az Arsenalban nem játszott sem Tomás Rosicky, sem a francia Samir Nasri, utóbbi a keddi edzésen eltörte a lábát, két-hárpom hónapig nem léphet pályára.

Címlapról ajánljuk
Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

A leszokási hajlandóságot nagyban befolyásolja, hogy mennyire érezzük távolinak a dohányzás negatív, illetve a leszokás pozitív következményeit – derül ki az ELTE PPK kutatóinak 1500 dohányost bevonó vizsgálatából.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×