Bemutatták Kakát a Bernabéuban

Infostart
2009. június 30. 21:18
A Real Madrid pompázatos ceremónia közepette "bemutatta" a szurkolóknak a klub egyik nyári igazolását, a brazil Ricardo Izecson dos Santos Leitét, azaz Kakát.

Érkezésének hírére a napokban már kétezer, a nevével ellátott mezt adtak el a Bernabéu Stadion áruházában, azzal a kitétellel, hogy ha kiderül, melyik számot viseli majd a brazil, a bolt dolgozói térítés nélkül "felszámozzák" a mezt. Most már tudjuk: a nyolcas kerül majd a neve alá. (Az előző idényben az argentin Fernando Gago viselte a nyolcas számú mezt.)

Olasz operamuzsika, fények, s művészi videó fogadta a játékost, majd megérkezett a klub tiszteletbeli elnöke, Alfrédo Di Stéfano, és maga az elnök, Florentino Pérez is. Pérez hívta a pódiumra új játékosát, a következő mondattal: "Légy üdvözölve az új otthonodban, a Santiago Bernabéu Stadionban, Ricardo Izecson dos Santos Leite, vagy ahogy jobban ismerik, Kaká!"

A brazil is tartott egy rövid beszédet ("Köszönöm, elnök úr, jó estét, madridisták! Nagyon különleges számomra ez a pillanat, boldog vagyok, hogy a Real Madridban folytathatom a pályafutásomat. Semmi sem fogható a klub történetéhez."), majd megnézhetett egy újabb videót, pályafutása legszebb pillanataival.

Utána megkapta az új nyolcas mezét, majd körbesétált a tribünök előtt, az éljenző tömegnek integetve.