Sok klub vinné Juhász Rolandot

Infostart
2009. május 14. 15:40
Eddig három-négy klub érdeklődött komolyan Juhász Roland iránt, ezek angol, olasz és német élcsapatok - mondta az InfoRádiónak Filipovics Vladan, a válogatott labdarúgó menedzsere, aki megerősítette, hogy a játékos értéke ötmillió euró körül van. Sajtóhírek szerint az Aston Villa, a Fiorentina, a Juventus és az Inter is figyeli a belga Anderlecht védőjét.

Több csapat is érdeklődik Juhász Roland, az Anderlecht magyar válogatott védője iránt - erősítette meg az InfoRádiónak a játékos menedzsere.

Filipovics Vladan elmondta: angol, német és olasz csapatok érdeklődnek a labdarúgó iránt, de ezek közül egyet sem nevezett meg. Hivatalosan 3-4 klub kereste meg a menedzsert, de ezek nem tudtak megegyezni Juhász Roland belga klubjával - tette hozzá. Sajtóhírek szerint az Aston Villa, a Fiorentina, a Juventus, a Milan és az Inter is figyeli a magyar játékost.

A menedzser szerint reálisan ér 5 millió eurót Juhász Roland, de kérdés, hogy a jelenlegi gazdasági helyzetben mennyit fizetnének érte. Filipovics Vladan hozzátette: a magyar védő bármelyik csapatban megállná a helyét, meghatározó ember lenne.

Hanganyag: Szabó S. Gergõ


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást