Beckham maradhat a Milannál

Infostart
2009. február 16. 18:54
A SkySport24 értesülései szerint megállapodás született David Beckham ügyvédei és csapata, a Los Angeles Galaxy között, így az angol válogatott futballista maradhat az AC Milanban, amely eredetileg március 9-ig szerezte meg őt kölcsönbe. Már csak az van hátra, hogy a Milan megállapodjon a középpályással.

Egyre valószínűbbnek tűnik, hogy David Beckham maradhat a Milanban, a SkySport24 szerint a klub már meg is állapodott a Los angeles Galaxyval.

Az angol középpályás már többször jelezte, hogy szívesebben maradna az olasz klubnál, de az amerikai együttes ragaszkodott ahhoz, hogy a megbeszélt időpontban, március 9-én visszatérjen.

A 33 esztendős Beckham 2007 nyarán csatlakozott a Galaxyhoz, s öt évre szóló szerződést írt alá. Milánói szereplése azonban a várakozáson felül jól sikerült, nagyon hamar beilleszkedett a csapatba, ahol kimondottan jól szerepelt.

S bár az Inter elleni hétvégi rangadón megsérült, szerencsére a baj nem nagy, így valószínűleg játszhat majd a Werder Bremen elleni UEFA-mérkőzésen a hét közepén.