Beckham a kemény munkában hisz

InfoRádió / MTI
2008. december 4. 21:30
Bár David Beckham, a Los Angeles Galaxy angol labdarúgója elvitathatatlanul a divat és a tündöklés egyik nemzetközi szimbóluma, ő maga mégis azt reméli, hogy leginkább úgy fognak majd rá emlékezni, mint olyan valakire, aki mindig keményen megdolgozott a sikerért.

"Mindig is arra törekedtem, hogy az eltökélt munka jusson rólam az emberek eszébe. Úgy gondolom, mindent megtettem azért edzésen és mérkőzésen, hogy sikeres legyek" - nyilatkozott egy aucklandi sajtótájékoztatón a középpályás, aki külön kiemelte: a Manchester United, a Real Madrid és jelenlegi csapata eredményességéért is mindig maximális odaadással küzdött.

Az LA Galaxy szombaton bemutató mérkőzésen lép pályára Új-Zélandon egy óceániai válogatott ellen, melyben szerepel majd többek között a Manchester Unitedet is megjárt ausztrál Mark Bosnich és a korábbi francia válogatott Christian Karembeu is.

A 33 éves Beckham tavaly öt évre szóló megállapodást kötött az amerikai klubbal, amelyben ez idő alatt 250 millió dollárt keres. A 107-szeres válogatott futballista igyekszik folyamatosan jó formában maradni, ezért is szerepel majd az AC Milanban az amerikai holtszezonban.