Molnár Zoltán: A londoni olimpián jobban fogunk szerepelni

Infostart
2008. október 20. 08:50
Január tizedikén lesz a Magyar Olimpiai Bizottság tisztújító közgyűlése. Erről a szervezet vezetése döntött a hétvégén. A jelenlegi elnök, Schmitt Pál már többször jelezte, hogy újraindul a tisztségéért.

Úgy döntött a Magyar Olimpiai Bizottság vezetése a hétvégén, hogy január tizedikén lesz a szervezet tisztújító közgyűlése.

Nincs, és valószínűleg nem is lesz olyan sportvezető a láthatáron, aki Schmitt Pál ellenében indulna a Magyar Olimpiai Bizottság elnöki posztjáért - jelentette ki Molnár Zoltán, a testület ügyvezető igazgatója a Gólvonal című sportmagazinban. Kifejtette, a sportban dolgozó szakemberek régóta ismerik egymást és egymás gondolatait, ezért meri kijelenteni mindezt.

A MOB két éve erőteljesen megosztott volt a kérdésben, de mint azt a sportvezető megjegyezte, "a háború véget ért, a sebek lassan behegednek". Hozzátette, tele vannak tettvággyal, szeretnének hozzákezdeni a londoni olimpiai felkészüléshez. Nem akarták tavaszig halogatni a közgyűlés összehívását, ahol a munka folytatására kérnek felhatalmazást, hiszen fontos a megerősített bizalom a munkához - tette hozzá.

Az ügyvezető igazgató szerint szinte biztos, hogy 2012-ben, Londonban jobban fogunk szerepelni, mint Pekingben.

Hanganyag: Farkas Dávid


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást