Beckham Milánóba költözik?

Infostart
2008. október 18. 08:45
David Beckham a januárt a Milan labdarúgó-csapatánál kezdi. Igaz, egyelőre arról van szó, hogy a piros-feketékkel tréningezik együtt, hogy formában maradjon, amíg az amerikai bajnokság szünetel.

Az angol sztárfocista az amerikai pontvadász tavalyi holtidényében az Arsenal edzéseit látogatta, hogy edzésben maradjon, míg jövő januárban a Milan tréningjein vesz részt. Az ügy érdekessége, hogy a Milan korábban már megpróbálta megszerezni a középpályást, és Adriano Galliano klubelnök nem zárta ki, hogy újból megkísérlik leigazolni Beckhamet.

Angol lapértesülések szerint ugyanakkor a 33 éves futballista azt tervezi, hogy visszatér a Premier Leauge-be, ugyanis ott jobban szem előtt lenne Fabio Capellónak, a válogatott szövetségi kapitányának. Ehhez persze még a Los Angeles Galaxy engedélyére is szükség van.

David Beckham célja, hogy utolérje Bobby Moore-t, az 1966-os világbajnoki csapat kapitányát a válogatottsági rangsorban, és ehhez már csak egy találkozó hiányzik. Ha Capello is úgy dönt, a középpályás a németek elleni novemberi barátságos meccsen öltheti magára 108-adszor a Háromoroszlánosok mezét.