Fülöp volt a Sunderland hőse, horror Manchesterben - videóval

Infostart
2008. szeptember 24. 09:22
Fülöp Márton kezdőként végigjátszotta a Sunderland Northampton elleni meccsét az angol Ligakupában, és a magyar válogatott kapus a 2-2-es döntetlent követően a büntetőpárbaj során kivédte a vendégek ötödik lövését, ezzel csapatát bejuttatta a negyedik körbe.

Gera Zoltán is kezdő volt a Fulham együttesében a Burnley otthonában. A magyar középpályást a 73. percben lecserélték, csapata pedig a hajrában kapott góllal búcsúzott.

A topcsapatok közül a bajnoki címvédő és BL-győztes Manchester United 3-1-re nyert a Middlesbrough ellen. Ismét kezdőként lépett pályára a sérüléséből felépült Cristiano Ronaldo, aki megszerezte első gólját Giggs szögletét követően.

A találkozón Pogatetzet a Possebon elleni durva szabálytalanságért kiállították. A manchesteriek fiatal brazil játékosát súlyos sérüléssel vitték a kórházba, Sir Alex Ferguson pedig horrorisztikusnak nevezte az esetet.


A fiataljaival felálló Arsenal 6-0-ra győzött a Sheffield United ellen, Carlos Vela három gólt szerzett, míg a Liverpool 2-1-re verte a Crewe csapatát.