"Talma mindent megtesz, hogy győzni tudjon"

Infostart
2008. szeptember 4. 20:15
Öt futammal a gyorsaságimotoros-világbajnokság idei szezonjának vége előtt Talmácsi Gábor a harmadik helyen áll a nyolcadliteresek kategóriájában. A címvédő magyar versenyző vasárnap megnyerte a San Marinó-i Nagydíjat, de még így is 39 pont a lemaradása az élen álló francia riválisával szemben. A motoros menedzsere az InfoRádiónak elmondta: Talma mindent elkövet annak érdekében, hogy megnyerje az utolsó futamokat.

A megnyert San Marinó-i nagydíj után Gábornak mindenképpen nagyobb az esélye arra, hogy megvédje a világbajnoki címét - mondta az InfoRádióban a magyar motoros menedzsere.

Gábor mindent megtesz annak érdekében, hogy győzni tudjon az utolsó öt versenyen, ám most elsősorban a következő futamra, az indianapolisira kell összpontosítania - tette hozzá Stefano Favaro.

Jorge Martínez két héttel ezelőtt bejelentette, hogy magyar csapatot alapít, így Talmácsi Gábor jövőre már ennek színeiben indulhat a negyedliteres géposztályban. Stefano Favaro, aki a csapat sportigazgatója lesz, elárulta: már folynak a tárgyalások a lehetséges szponzorokkal, az idő azonban nagyon kevés; a legrosszabb esetben a projekt csúszik egy évet. Ha így történik, Talmácsi 2009-ben az Aspar Teamnél versenyez majd - jegyezte meg a menedzser.

Stefano Favaro szerint az épülő Balatonringen jövőre már minden feltétel adott lesz ahhoz, hogy fogadja a gyorsaságimotoros-vb résztvevőit, lesz is verseny, ám a létesítmény akkorra még nem készül el teljesen.

Hanganyag: Farkas Dávid


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást