Kuyt mentette meg a Liverpoolt

Infostart
2008. augusztus 27. 23:39
Feljutott a labdarúgó Bajnokok Ligája főtáblájára az Arsenal. A londoni együttes 4-0-ra győzött a vendég Twente ellen, és 6:0-ás összesítéssel búcsúztatta a holland csapatot.

A sérülése után visszatért Cesc Fabregassal felálló Arssenal ezúttal lényegesen jobb játékkal rukkolt elő, mint szombaton, a Fulham elleni angol bajnoki meccsen.

Samir Nasri a 25. percben szerzett vezetést, és ezzel tulajdonképpen már eldőlt a párharc, majd a második félidőben William Gallas, Theo Walcott és Nicklas Bendtner is eredményes volt a volt angol szakvezető, Steva McClaren jelenlegi együttese ellen.

Az Atletico Madrid egygólos németországi veresége után a spanyol fővárosban 4-0-ra kiütötte a Schalkét, így szintén bejutott a 32-es elitmezőnybe.

Ott lesz a főtáblán az MTK-t búcsúztató Fenerbahce is. A török csapat a belgrádi 2-2 után otthon 2-1-re verte a Partizant.

A fehérorosz BATE Boriszov 1-1-es döntetlent játszott a vendég Levszki Szófiával, és 2:1-es összesítéssel bizonyult jobbnak a bolgár csapatnál.

Utolsóként a Liverpool került be a 32 közé, miután a hosszabbítás hajrájában esett Dirk Kuyt-góllal 1-0-ra legyőzte a remekül küzdő belga Standard Liege-t.