A döntőbe jutásért játszanak Drávucz Ritáék - a keddi program

Infostart
2008. augusztus 18. 18:43
Összesen 21 számban osztanak érmeket a pekingi olimpia 11. versenynapján. A magyar női kézilabda-válogatott reggel negyed kilenctől Romániával küzd meg a negyeddöntőben.

A női vízilabdatornán a magyar csapat kora délelőtt 9 óra 40 perctől Hollandiával játszik a fináléba kerülésért. A csoportkörben a magyarok két góllal, 11-9-re legyőzték keddi riválisukat.

Szellő Imre a 81 kilós ökölvívók negyeddöntőjében a brit Tony Jeffries ellen lép kötelek közé.

Az asztaliteniszezők egyéni versenyében megkezdi szereplését Lovas Petra és Jakab János. Triatlonban Kuttor Csaba, a diszkoszvetés döntőjében pedig az athéni játékokon aranyérmétől doppingvétség miatt megfosztott Fazekas Róbert is érdekelt, míg a 110 gát középdöntőjében Kiss Dániel vehet részt.

Kajak-kenuban hat 500 méteres számban rendeznek előfutamokat. Kovács Katalin egyesben és címvédőként Janics Natasával párosban is biztosíthatja helyét a csütörtöki középdöntőben vagy a szombati fináléban, férfi kajak egyesben Vereckei Ákos és kettesben a Kammerer Zoltán, Kucsera Gábor duó, míg kenu egyesben Vajda Attila és kettesben a Sáfrán Mátyás, Sáfrán Mihály egység juthat tovább.