Szávay éremért utazott Pekingbe

Infostart
2008. augusztus 7. 10:15
Az elmúlt hónapokban nem tudott együtt készülni a pekingi olimpia páros teniszversenyére Szávay Ágnes és Arn Gréta, de előbbi szerint így is jó teljesítményre lesznek képesek. A világranglistán 14. magyar versenyző egyéniben szeretne érmet nyerni.

Szávay Ágnes az InfoRádiónak elmondta: az utóbbi időben nem volt túl sok ideje pihenni, de nagyon jól sikerült a felkészülése, jó formában érzi magát, és már nagyon várja az első mérkőzését.

Az egyéni versennyel kapcsolatos elvárásairól kifejtette: jó szereplést vár magától, és bár mindig csak a következő mérkőzésre koncentrál, örülne, ha érmet nyerne.

Az olimpiai párosról Szávay Ágnes azt mondta: Arn Grétával utoljára januárban, a Fed Kupában tudtak együtt párosozni, mivel neki nincs ranglistás helyezése, így nem tudtak együtt elindulni versenyeken, de a kupában jól teljesítettek együtt.

Mindenképpen igyekezünk a legjobbat kihozni magukból, az első mérkőzés előtt lesz azért időnk együtt gyakorolni - tette hozzá.

A két teniszező a kajak-kenu válogatott tagjaival együtt pekingi idő szerint csütörtök hajnalban érkezett meg a kínai fővárosba.

Szávay Ágnes a Wimbledonban őt legyőző kínai Csie Cseng ellen lép pályára a pekingi olimpia női tenisztornájának első fordulójában, a legjobb 32 közé jutásért. A Szávay, Arn kettős a japán Morita Ajumi, Szugijama Aj duó ellen kezd.

Hanganyag: Farkas Dávid


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást