A Chelsea egy "igazán nagy ajánlatot" tett Kakáért

Infostart
2008. július 6. 18:05
A Chelsea ismét akcióba lendült, és hatalmas összegről szóló ajánlatot tett a Milan brazil karmesteréért, Kakáért - erősítette meg a piros-feketét elnöke.

Adriano Galliani a La Stampa című lapnak adott interjúban elismerte, hogy a brazil aranylabdás játékosért egy "igazán nagy ajánlat" érkezett a Chelsea-től.

Kakát korábban kitartóan hívta a Real Madrid, míg Luiz Felipe Scolari kinevezésekor a Chelsea-nél is szóba került a megszerzése. Roman Abramovics, a londoni klub tulajdonosa korábbi sajtóhírek szerint 50 millió font körüli összeget sem sajnálna a 2007-es aranylabdás labdarúgóért.

A Milan elnöke arról is beszélt, hogy Andrea Pirlóért is többen érdeklődnek. Az olasz középpályás a lapok szerint elégedetlen fizetésével, mivel Kaká évi 7,5 millió eurós fizetésével szemben ő négymilliót keres, de Galliani hozzátette: sem a játékos, sem ügynöke nem kereste fel őt több pénzt követelve.

Közben olasz források szerint a Chelsea csatára, Didier Drogba megegyezett az Inter vezetőivel. Az elefántcsontparti támadóra a hírek szerint nem tart igény Luiz Felipe Scolari, így a 30 éves labdarúgó távozhat a Stamford Bridge-ről.