Torres: Egy álom vált valóra

Infostart
2008. június 30. 00:05
Egy álom vált valóra - mondta Fernando Torres, a spanyol labdarúgó-válogatott támadója, aki találatával eldöntötte a németek elleni Európa-bajnoki döntőt.

"Hatalmas örömöt érzek, még igazán fel sem tudtam fogni, mit is értünk el. Igazságos az élet, mert a spanyol csapat játszotta a legszebb futballt a torna során, és ezzel a sikerrel bekerült a labdarúgás történelmébe" - nyilatkozta az ünneplés közben Fernando Torres.

"Ez az első trófeám, de remélem, hogy sok közül az első. Egy Eb-t megnyerni közel akkora teljesítmény, mint egy világbajnokságot. Eddig csak televízión néztük a döntőket, de most itt voltunk, és győztünk" - tette hozzá a spanyol csatár.

A csapatkapitány, Iker Casillas azt emelte ki, hogy a sikerrel elérték profi labdarúgópályafutásuk egyik célját. A kapus szerint a spanyol együttes a döntőben is ugyanazzal a lelkesedéssel, elszántsággal és megbízhatósággal futballozott, mint az egész tornán, és ez vezetett a győzelemhez.

A torna egyik legjobbja, a brazil származású Marcos Senna úgy vélekedett, megérdemelten győzött a selección, és a sikert pályafutása legszebb napjának nevezte.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Szabó Gergõ és Kaposi Dávid összeállítása
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást