Cristiano Ronaldo már kiválasztotta házát Madridban

Infostart
2008. június 27. 16:19
Már kiválasztotta madridi házát Cristiano Ronaldo, a Manchester Unitedtől elvágyódó portugál labdarúgó.

A 23 éves klasszis a spanyol főváros Morajela nevű kerületében választott magának házat - írja több lap.

Ha létrejön a klubcsere, akkor Cristiano Ronaldo a Real elnöke, Ramon Calderón és a királyi gárda edzője, Bernd Schuster közelében lakhat. Ebben a kerületben élt David Beckham is madridi karrierje során.

A portugál labdarúgó átigazolási sagája hetek óta húzódik, és várhatóan még messze a vége. A Eb-kiesést követően Ronaldo azt mondta, egy álma válna valóra, ha a Realhoz szerződhetne, de a klubcsere nem rajta múlik. A manchesteriek ugyanis eddig hallani sem akartak legjobbjuk elengedéséről.

A királyi klub elnöke, Ramon spanyol lapértesülés szerint 85 millió eurót kínál a Manchester Unitednek a játékosért. Ha az üzlet létrejön, a 23 éves portugál szélső lesz a világ legdrágább játékosa, ugyanis megelőzi a francia Zinedine Zidane-t, akiért 2001-ben 73,5 millió eurót adott ki a madridi csapat.

A Daily Express beszámolója szerint Ronaldo már látta szerződését a Real Madridnál. A szélső öt év alatt 75 millió eurót keresne, emellett részesülne a mezeladásokból és az egyéb jogdíjakból is.

A Real Madrid július 7-én kívánja bejelenteni a portugál játékos megszerzését, aki így éppen el tudná kezdeni a felkészülést a királyi gárdával.

A The Sun ugyanakkor arról számolt be, hogy a portugál játékos beszélt Sir Alex Fergusonnal, és biztosította, hogy a Unitedben marad.

Hosszú még a nyár, így várhatóan minden napra jut egy újabb adalék a Ronaldo-sagához.