Közel az Inter Del Piero megszerzéséhez

Infostart
2008. június 25. 13:06
Az Inter hamarosan leigazolhatja Del Pierót - igaz, nem a Juventus legendás csatáráról, Alessandróról, hanem a Treviso ifjú tehetségéről, Jagóról van szó.

A fiatal brazil-olasz kettős állampolgárságú támadót hatalmas ígéretnek tartják, így nem csoda, ha José Mourniho, az Inter vezetőedzője is meg akarja szerezni. A milánóiak hamarosan megegyezhetnek a Trevisóval Jago Del Piero vételáráról.

Az ifjú csatár mellett a napokban a bajnoki címvédő kék-feketék megszerezhetik Amantino Mancinit és Frank Lampardot is. A brazil szélsőért tízmillió eurót hajlandó fizetni Massimo Moratti klubelnök, kérdés, erre rábólint-e a Roma vezetősége.

Az angol középpályás nem zárkózik el attól, hogy ismét korábbi edzőjével, José Mourinhóval dolgozzon együtt, aki még nyaralását is lerövidítette annak érdekében, hogy Lampardot az Interhez csábítsa.

A Chelsea és a labdarúgó egyelőre nem tudott megállapodni a szerződéshosszabbítás mértékéről, és bár az új edző, Luiz Felipe Scolari megtartaná Lampardot, ha valóban a londoni klubhoz kerül Deco, az azt sugallja, hogy nem marasztalják az angol középpályást. Az Inter már tett egy 6,6 millió fontos ajánlatot a 29 éves futballistáért, de az a Chelsea elutasította.