Gera Zoltán aláírt a Fulhamhez

InfoRádió / MTI
2008. június 11. 12:43
Gera Zoltán az angol Premier League-ben szereplő Fulham labdarúgócsapatához igazolt. A magyar válogatott csapatkapitánya három plusz egy évre írt alá.

Gera Zoltán az élvonalba frissen feljutott West Bromwich Albionnal is tárgyalt, ám nem fogadta el a szerződéshosszabbítási ajánlatot. A válogatott középpályás 2004-től 155 találkozón lépett pályára a birminghami együttesben, és 25 gólt szerzett.

"Nagyon boldog vagyok, és nagy nyugalmat érzek, hogy végre eldőlt a sorsom. Nem kis nyomás volt rajtam, hiszen az egész életemet meghatározó döntést kellett hozzak. Több csapattól is volt nagyon komoly ajánlatom, és nem volt egyszerű a választás. Azt mondtam magamnak korábban, hogy oda kell menjek, ahol a legjobban akarnak, de ez a szempont sem könnyítette meg a helyzetemet, hiszen szerencsére több olyan klub, és olyan edző volt, ahol nagyon szívesen láttak volna, és marasztalt a WBA is. A Fulham mellett végül az döntött, hogy rajtuk egy kicsit mindenkinél jobban éreztem azt, hogy akarnak" - mondta Gera Zoltán a pepsifoci.hu honlapnak.