Talmácsi: "Ütöttük-vágtuk egymást"

Infostart
2008. június 1. 14:49
Talmácsi Gábor szerint nem sok hiányzott a győzelemhez a gyorsasági motoros világbajnokság Olasz Nagydíján.

"Nagyon boldog vagyok, mert úgy néz ki, jó úton haladunk. A motorom remekül működött végig a verseny során, ezért köszönet a csapatnak. Az elsőtől az utolsó körig izgalmas volt a küzdelem és totálisan kiszámíthatatlan, mivel a boly összes tagja elképesztően gyors volt, bárki nyerhetett volna közülünk" - fogalmazott a nyolcadliteres kategória címvédője.

"Ütöttük-vágtuk egymást, Corsival például össze is értünk, de azért a fiatalok részéről éreztem valami tisztelet félét is, nem nagyon mertek velem kekeckedni. Az első féktávra nagyon büszke vagyok, ott többször is előnyt szereztem, mert találtam egy ívet, ahol nem voltak útegyenetlenségek. Azt hiszem, a tapasztalatom segített abban, hogy ki tudtam bújni Espargaro mögül az utolsó métereken, és nem sok kellett hozzá, hogy Corsit is megfogjam, de így is elégedett vagyok, jó ez a második hely" - tette hozzá.

Talmácsi Gábor bizakodva várja a szezon hátralévő versenyeit.

"A motor nagyon jó, és még jobb lehet, már csak csiszolni kell a gyémántot... Köszönettel tartozok nem utolsó sorban szponzoraimnak és a szurkolóknak, akik jóban-rosszban szeretetükről biztosítottak" - mondta a magyar motoros.