eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk

Figo nem akar edző lenni

Áprilistól az egyik magyar ásványvízmárka reklámarca lesz Luis Figo, az Inter futballistája. A portugál középpályás budapesti sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a mostani szezon után még nem szeretne visszavonulni.

A késő esti óráktól némi megszakítással csütörtökön délelőttig reklámfilmet forgat Luis Figo Magyarországon. Az Inter aranylabdás középpályása egy ásványízmárka arca lesz idén és jövőre. A 35 éves labdarúgó szerdán délután érkezett Budapestre, ma kora délután pedig már vissza is repül Milánóba.

Figo a sajtótájékoztató kötött része után válaszolt az újságírói kérdésekre, igaz, a jövője iránt érdeklődőknek többnyire kitérő feleletet adott.

Az esetleges nyári távozásáról azt mondta, hogy most nem foglalkozik vele, mert jelenleg az a legfontosabb, hogy az Inter megnyerje a bajnokságot és az Olasz Kupát.

Megjegyezte, hogy mivel három hónapja sérült, nem szeretne a mostani szezon végén visszavonulni, de a későbbi ajánlatoktól függ, hogy vállal-e még egy évet profi futballistaként.

Figo pályafutása során eddig négy klubban szerepelt: a Sporting Lisszabonban, a Barcelonában, a Real Madridban és az Interben.

Elmondta, hogy visszavonulása után néhány évig biztosan nem akar edzőként dolgozni. Amikor az egyik újságíró arról faggatta, hogy a színész pálya érdekli-e, Figo azt válaszolta, hogy van aki ebbe az irányba terelné, de inkább olyasvalamivel foglalkozna, amiben örömét leli.

Amikor a sajtókonferencián szóba került, hogy a magyarok és a portugálok az ősztől azonos világbajnoki selejtezőcsoportban szerepelnek, a válogatottól már visszavonult Figo azt mondta, hogy hazája nemzeti együttese az egyik legerősebb Európában, így nem lehet más hozzáállásuk, mint hogy nyerni jönnek Budapestre.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×