Figo nem akar edző lenni

Infostart
2008. március 27. 04:53
Áprilistól az egyik magyar ásványvízmárka reklámarca lesz Luis Figo, az Inter futballistája. A portugál középpályás budapesti sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a mostani szezon után még nem szeretne visszavonulni.

A késő esti óráktól némi megszakítással csütörtökön délelőttig reklámfilmet forgat Luis Figo Magyarországon. Az Inter aranylabdás középpályása egy ásványízmárka arca lesz idén és jövőre. A 35 éves labdarúgó szerdán délután érkezett Budapestre, ma kora délután pedig már vissza is repül Milánóba.

Figo a sajtótájékoztató kötött része után válaszolt az újságírói kérdésekre, igaz, a jövője iránt érdeklődőknek többnyire kitérő feleletet adott.

Az esetleges nyári távozásáról azt mondta, hogy most nem foglalkozik vele, mert jelenleg az a legfontosabb, hogy az Inter megnyerje a bajnokságot és az Olasz Kupát.

Megjegyezte, hogy mivel három hónapja sérült, nem szeretne a mostani szezon végén visszavonulni, de a későbbi ajánlatoktól függ, hogy vállal-e még egy évet profi futballistaként.

Figo pályafutása során eddig négy klubban szerepelt: a Sporting Lisszabonban, a Barcelonában, a Real Madridban és az Interben.

Elmondta, hogy visszavonulása után néhány évig biztosan nem akar edzőként dolgozni. Amikor az egyik újságíró arról faggatta, hogy a színész pálya érdekli-e, Figo azt válaszolta, hogy van aki ebbe az irányba terelné, de inkább olyasvalamivel foglalkozna, amiben örömét leli.

Amikor a sajtókonferencián szóba került, hogy a magyarok és a portugálok az ősztől azonos világbajnoki selejtezőcsoportban szerepelnek, a válogatottól már visszavonult Figo azt mondta, hogy hazája nemzeti együttese az egyik legerősebb Európában, így nem lehet más hozzáállásuk, mint hogy nyerni jönnek Budapestre.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Magyar ásványvíz reklámarca lesz Luis Figo
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást