Tartalékos lesz Várhidi csapata

Infostart
2008. március 25. 21:27
Tartalékos lesz Várhidi Péter kapitány csapata a szerdai szlovénok elleni labdarúgó mérkőzésen. Az már korábban eldőlt, hogy a válogatottban Gera Zoltán családi, Lőw Zsolt pedig szakmai okok miatt nem játszik, míg Hajnal Tamás és Halmosi Péter sérülés miatt esett ki a keretből.

Várhidi Péter, a magyar válogatott szövetségi kapitánya kijelölte kezdőcsapatát a holnapi, zalaegerszegi mérkőzésre. A magyarok Fülöp - Szélesi, Tímár, Juhász, Vanczák - Vass, Tőzsér - Huszti, Buzsáky, Dzsudzsák - Priskin összeállításban kezdenek.

A kapitány nehéz helyzetben volt a kezdőcsapat kijelölésekor, hiszen Dzsudzsák Balázs kedden sem tudott együtt edzeni a magyar labdarúgó-válogatottal, de ezúttal Buzsáky Ákos is kihagyta a tréninget.

A PSV Eindhoven és QPR középpályása is valószínűleg vállalja majd a játékot a szlovének ellen. Megérkezett viszont Hévízre a hétfőn meghívott újpesti Tisza Tibor, aki már együtt edzett társaival.

A magyar szövetség honlapja szerint Várhidi Péter kapitány pergő ritmusú gyakorlást vezetett, amelyet szűkített játéktéren végzett kétkapuzás zárt. Az Andráshidán tartott edzésen az Egervári Általános Iskola focistái néhány percet együtt tölthettek válogatott játékosokkal, és igen élvezték a közös programot, amely nagy élményt jelentett a számukra.

Az IBUSZ tájékoztatása szerint eddig 2500 jegy kelt el elővételben a zalaegerszegi mérkőzésre.