eur:
394.63
usd:
371.87
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Capello ezúttal sem számít Beckhamre

Hiába bizonygatta David Beckham, hogy remek fizikai állapotban van, Fabio Capello, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya nem hívja meg a középpályást a Svájc elleni barátságos mérkőzésre készülő keretbe.

Noha korábban még arról is hallani lehetett, hogy az olasz szakember a 32 éves, századik válogatottságára készülő középpályásnak adja a csapatkapitányi karszalagot, még a keretbe sem kapott meghívót David Beckham.

Fabio Capello a fizikai állapota miatt nem számít egyelőre David Beckhamre, ugyanis a középpályás november közepe, a horvátok elleni válogatott meccs óta nem szerepelt tétmérkőzésen. Az amerikai liga ugyanis szünetel, így a Los Angeles Galaxy 32 éves labdarúgója az utóbbi hetekben az Arsenal tréningjeit látogatja, hogy edzésben maradjon.

David Beckham korábban többször is azt mondta, hogy kiváló állapotban van, és várja a kapitányi meghívót.

Az olasz tréner és az angol középpályás már a Real Madridnál sem volt baráti kapcsolatban: a spanyol klubnál látványosan összevesztek, és Capello sokáig nem számított a 32 éves sztár játékára. Végül, a köz nyomásának engedve, bizalmat szavazott a középpályásnak, aki ezt remek játékkal hálálta meg.

Ennek ellenére az angol játékos tavaly nyáron az amerikai Los Angeles Galaxy tagja lett, míg Fabio Capellót a bajnoki cím ellenére menesztették a királyi gárdától.

Az olasz edző korábban kétségeit fejezte ki az észak-amerikai bajnokság erősségével kapcsolatban, de nem zárkózott el attól, hogy szerepeltesse a 32 éves jobb oldali középpályást. Egyelőre azonban a Tottenhamben szereplő Aaron Lennon, valamint a blackburni David Bentley teljesítménye is meggyőzte az olasz trénert, és a két fiatal játékost preferálja Beckhammel szemben.

Az angol válogatott február 6-án Svájc ellen lép pályára barátságos találkozón a Wembley-ben. Ezen a mérkőzésen mutatkozik be Fabio Capello a Háromoroszlánosok szövetségi kapitányaként.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×