eur:
392.53
usd:
365.93
bux:
66780.28
2024. április 25. csütörtök Márk

Alex Ferguson: "A Premier League legszebb szabadrúgásgólja volt" - nézze meg!

Alex Ferguson ritkán ragadtatja magát nyilvános dicséretre. Ezért is figyelemre méltó, hogy Cristiano Ronaldo szerda esti második találatát a Premier League története legjobb szabadrúgás-góljának minősítette.

A Manchester United sima 2-0-s győzelemmel lépett vissza a táblázat élére. A Portsmouth ellen a portugál szupersztár már az első negyedórában eldöntötte a mérkőzést két varázslatos góljával.

Cristiano Ronaldo immár 27 gólnál jár a szezonban, s különböző címek első számú esélyese. Ezek közül csak kettő: az Év játékosa díj Angliában, s az európai aranycipő.

A Pompey ellen közel 30 méterről ágyúzta a kapuba a labdát, kiváltva Sir Alex csodálatát.

"Láttam már ennél jobb szabadrúgást a Premier League-ben? Nem, azt hiszem, nem. Ez volt a legjobb - mondta a Főnök. - Alig néhány centi volt a labda és a kapufák találkozása között, nincs kapus, aki ezt kivédte volna. Pazar löket volt. Ryan Giggs vagy David Beckham lőtt hasonlókat, de Cristiano lövési százaléka messze a legjobb. Kiválóan játszottunk, csodálom, hogy csak 2-0 lett a vége."

Elégedett volt a gólszerző is: "Valószínűleg ez volt az eddigi legszebb gólom. Nagyon sokat gyakorolok az edzéseken, a jelek szerint eredménnyel."

A mérkőzés összefoglalóját megnézheti, ha ide kattint.

Cristano Ronaldónak egyébként általában nagyon megy a Portsmouth ellen, nem először ragasztott bombagólt David James kapujába. 2006-ban például két mérkőzésen három gólt szerzett, ezek közül az egyik majdnem ilyen szép bombagól volt.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök. Kövesse velünk élőben a Kormányinfót!

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×