eur:
393.8
usd:
367.6
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk

Alaposan elverték az Arsenalt

Elsőként a Tottenham jutott be az angol labdarúgó Ligakupa döntőjébe.

A londoni együttes az elődöntő visszavágóján 5-1-re kiütötte a városi rivális Arsenalt, és 6:2-es összesítéssel került a fináléba.

A Tottenham Jenas góljával már a harmadik percben vezetést szerzett, majd a 27. percben Bendtner öngólja után már 2-0 állt az eredményjelzőn.

A második félidő harmadik percében Keane volt eredményes, majd a bő tíz perccel később Lennon tette fölényessé a hazaiak előnyét.

Húsz perccel a rendes játékidő vége előtt Adebayor szépített, de a hajrában Malbranque visszaállította a négygólos különbséget.

Az elődöntő másik ágán szerdán este játsszák az Everton-Chelsea visszavágót. A párharc első meccsén, Londonban a Chelsea  Wright-Philips vezetésével nyert 2-1-re.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×