eur:
393.28
usd:
367.71
bux:
65939.07
2024. április 24. szerda György

A sportszergyártó cégeken múlik Ronaldinho sorsa?

Újabb jelentkező van a Ronaldinho megszerzéséért folyó versenyben: a Chelsea és a Milan utén az Inter is szívesen látná a brazil játékmestert.

Az olasz bajnoki címvédő és listavezető együttes a napokban kötött tízéves megállapodást a Nike sportszergyártó céggel.

A megaszerződés révén egyrészt az Internek rendelkezésére állna a szükséges összeg a Barcelona brazil csillagának leigazolásához, másrészt az sem utolsó szempont, hogy Ronaldinho személyes szponzora is a Nike, ez pedig előmozdíthatja az Inter törekvéseit.

A másik két érdeklődő csapat, a Milan és a Chelsea a rivális sportszergyártóval áll szerződésben, és bár nem ismertek részleteiben Ronaldinho szerződésének pontjai, nem gyakori a sport világában, hogy - például Ronaldinho esetében - a fejpánton egy pipa virít, a mezen viszont már valamilyen más márkajel.

Az olasz sportnapilapban, a Tuttosportban megjelent információk szerint az Inter elnöke, Massimo Moratti a támogatásból befolyó összegből fizetné ki a Barcelonának az átigazolási díjat, és egy olyan megállapodást kötne Ronaldinhóval, amelynek értelmében a futballista gyakorlatilag saját maga állná a fizetését, vagyis a kék-fekete klubnak egy fillérébe sem kerülne a brazil játékmester.

A hírek szerint az Inter edzője, Roberto Mancini is szívesen látná a brazilt, mivel úgy véli, ráfér a vérfrissítés a támadósorra.

Az utóbbi időben egyre több olyan hír jelent meg, hogy Ronaldinho kegyvesztett lett Barcelonában, nem élvezi már az edző, Frank Rijkaard  bizalmát, és elvágyódik a katalán együttestől.

Címlapról ajánljuk
Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Eddig sem szárnyalt a német koalíció az elmúlt egy évben végzett felmérések szerint, de most tovább csökkent a kormánypártok támogatottsága. A romló gazdasági helyzet és az ezzel kapcsolatos heves koalíciós viták szinte napról napra ássák alá a kormány népszerűségét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Felszúrt a forint

Felszúrt a forint

A dollár gyengülésének következtében kedden érdemben erősödni tudott a forint a vezető devizákkal szemben, ezt követően szerda reggel az euróval és a dollárral szemben sem láthatunk nagyobb mozgásokat. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×