Inforádió

Meghallgatom Élő adás

A sportszergyártó cégeken múlik Ronaldinho sorsa?

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Újabb jelentkező van a Ronaldinho megszerzéséért folyó versenyben: a Chelsea és a Milan utén az Inter is szívesen látná a brazil játékmestert.

Az olasz bajnoki címvédő és listavezető együttes a napokban kötött tízéves megállapodást a Nike sportszergyártó céggel.

A megaszerződés révén egyrészt az Internek rendelkezésére állna a szükséges összeg a Barcelona brazil csillagának leigazolásához, másrészt az sem utolsó szempont, hogy Ronaldinho személyes szponzora is a Nike, ez pedig előmozdíthatja az Inter törekvéseit.

A másik két érdeklődő csapat, a Milan és a Chelsea a rivális sportszergyártóval áll szerződésben, és bár nem ismertek részleteiben Ronaldinho szerződésének pontjai, nem gyakori a sport világában, hogy - például Ronaldinho esetében - a fejpánton egy pipa virít, a mezen viszont már valamilyen más márkajel.

Az olasz sportnapilapban, a Tuttosportban megjelent információk szerint az Inter elnöke, Massimo Moratti a támogatásból befolyó összegből fizetné ki a Barcelonának az átigazolási díjat, és egy olyan megállapodást kötne Ronaldinhóval, amelynek értelmében a futballista gyakorlatilag saját maga állná a fizetését, vagyis a kék-fekete klubnak egy fillérébe sem kerülne a brazil játékmester.

A hírek szerint az Inter edzője, Roberto Mancini is szívesen látná a brazilt, mivel úgy véli, ráfér a vérfrissítés a támadósorra.

Az utóbbi időben egyre több olyan hír jelent meg, hogy Ronaldinho kegyvesztett lett Barcelonában, nem élvezi már az edző, Frank Rijkaard  bizalmát, és elvágyódik a katalán együttestől.