eur:
394.18
usd:
371.03
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Most sem kegyelmezett az Inter svéd sztárja

Folytatódik az Inter labdarúgócsapatának sikerszériája: az olasz bajnoki címvédő és listavezető együttes az idei első fordulóban 3-2-re nyert a Siena otthonában.

Az Inter legjobbja ezúttal is Zlatan Ibrahimovic volt, a svéd csatár egyszer büntetőből, egyszer pedig egy gyönyörű lövéssel vette be a hazaiak kapuját. Mellette Esteban Cambiasso szerzett még gólt a milánói csapatban.

A Siena második gólját a hosszabbításban szerezte, valós esélye nem volt a döntetlenre. Az Inter továbbra is veretlen a Serie A-ban.

A játéknap slágereredménye az 1-2 volt: a Roma az Atalanta ellen tudott így győzni, ahogy ugyanaezzel az eredménnyel zárult a Lazio-Genoa, a Parma-Fiorentina és a Torino-Livorno meccs is.

Az Udinese a Cagliari otthonában 1-0-ra nyert, míg a hazai pálya előnyét egyedül a Sampdoria tudta érvényesíteni a Palermo elleni 3-0-ás sikerrel.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×