Dzsudzsák Balázs ma rangadón mutatkozhat be a PSV-ben

Infostart
2008. január 12. 13:27
Dzsudzsák Balázs, a magyar labdarúgó-válogatott középpályása, valószínűleg a kezdő csapatban szerepelhet szombat este, új klubja, a PSV a rotterdami Feyenoord elleni, a híres De Kuipban vívandó rangadóján.

Az eindhoveni csapat pénteken a sajtó és a így a nyilvánosság teljes kizárásával edzett. Az új (fél évre megbízott) vezetőedző, Sef Vergoossen a tréning után kihirdette a mérkőzésre nevezendő 18-as keretet, amelyben helyet kapott a magyar válogatott középpályás is.

"Nagyon keményen edzettünk egész héten - olvashatók a vezetőedző szavai a PSV honlapján - A pénteki edzésen már gyakoroltunk néhány kifejezetten a szombat esti rangadóval kapcsolatos elemet, ezért is döntöttem a zártkapus edzés mellett.

A játékosaimnak már elmondtam a kezdő tizenegyet. Örülök, hogy Dzsudzsák Balázs szerződtetésével megerősítettük a keretünket, erősítést jelent majd a bal oldali támadójátékunkban. Meggyőzően játszott a Fortuna Sittard elleni edzőmérkőzésünkön."

A Debreceni VSC-től Hollandiába került középpályás, az utóbbi napokban sérüléssel kínlódott, ám újra teljesen egészséges Jan Kromkamp társaságában bekerült a mérkőzésre nevezett keretbe, ők ketten jelentik az "újdonságot" a legutóbbi forduló névsorához képest.

A Feyenoord elleni rangadó este nyolc órakor kezdődik Rotterdamban.