eur:
393.68
usd:
365.03
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Fehérvár: megállapodtak a játékosokkal

Újabb fontos lépést tett a Fehérvár FC új vezetősége az irányba, hogy teljesítse a licencfeltételeket. Egyezségre jutott a teljes kerettel, minden labdarúgó rábólintott a közös folytatásra.

"Számomra roppant szimpatikus, és a közös, sikeres jövőnkre nézve is bíztató, hogy a játékosaink milyen egységes csapatot alkotnak - nyilatkozta honlapunknak az új ügyvezető igazgató. -

Kiálltak egymásért, és valamennyien kijelentették, hogy együtt érzik magukat erősnek, közösen alkotnak olyan csapatot, amely a hazai mezőnyben bármilyen cél elérésére alkalmas lehet.

Bár a bajnokságban az őszi szezont a középmezőnyben fejezték be, és így a bajnoki címtől messze kerültek, közös céljuk, hogy megnyerjék a Magyar Kupát, és ezzel megteremtsék a nemzetközi kupaszereplés lehetőségét." - mondta a klub honlapjának Bérczy Balázs, a klub ügyvezető igazgatója.

Az MLSZ illetékes bizottsága, a másodfokú licencadó testület január 12-én dönt a Fehérvár fellebbezése ügyében. Amennyiben helyt ad a kérelemnek, a székesfehérvári együttes folytathatja szereplését a labdarúgó NB I-ben.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×