Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Rács mögött marad a balhés válogatott focista

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Nem helyezték szabadlábra a Newcastle angol válogatott labdarúgóját, Joey Bartont. A bíróság indoklása szerint ugyanis fennáll a veszélye annak, hogy a labdarúgó ismét bántalmazhat valakit.

A 25 éves középpályást múlt pénteken vették őrizetbe bántalmazás és garázdaság miatt Liverpoolban, és előzetes letartóztatásban marad, ugyanis a bíróság nem járult hozzá szabadlábra helyezéséhez.

A bíróság indoklása szerint fennáll a veszélye, hogy Joey Barton ismét bántalmazhat valakit, ha kiengedik a fogdából, így a január 16-án esedékes tárgyalásig rács mögött marad.

Az egyszeres angol válogatott labdarúgó a vádak szerint december 27-én hajnalban egy liverpooli gyorsétterem előtt bántalmazott egy férfit egy vita után.

A verekedő futballistát a kiérkező rendőrök fékezték meg, és 19 éves öccsét, valamint egy 27 éves nőt is letartóztattak testi sértés miatt.

A középpályásnak már többször meggyűlt a baja a hatóságokkal: 2005-ben - még a Manchester City játékosaként - hazaküldték a thaiföldi túráról, mert összeverekedett egy bárban egy Everton-drukkerrel.

A Manchester City 2004-es karácsonyi buliján pedig égő szivarral "fenyegette" meg csapattársát, Jamie Tandyt, sőt egyes hírek szerint el is nyomta azt Tandy arcán.

Tavaly májusban korábbi csapattársa, Osumane Dabo tett ellene feljelentést, mert Barton az egyik edzésen megtámadta: összeverekedtek, majd a középpályás hátulról belekapott a francia futballista szemébe, orrába és szájába, aki ennek következtében kórházi kezelésre szorult.