Még egy hónapig bizonytalan, ki lesz a magyar szövetségi kapitány

Infostart
2007. december 13. 13:38
A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöksége elfogadta Várhidi Péter jelentését a válogatott egy évi teljesítményéről. A testület ugyanakkor úgy véli, a szövetségi kapitány kijelöléséhez további tárgyalásokra van szükség.

A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöksége csütörtöki ülésén megtárgyalta és elfogadta Várhidi Péter szövetségi kapitány jelentését a válogatott elmúlt évi teljesítményével és az elért eredményekkel kapcsolatban.

A testület megállapította: a szövetségi kapitány teljesítette az elnökség által meghatározott célkitűzéseket, s az előzetesen lefektetett elveket betartva végezte munkáját. Ezért az elnökség tagjai kifejezésre juttatták elégedettségüket, s elismerésüket fejezték ki a szakembernek, illetve az általa irányított stábnak - olvasható az mlsz.hu-n.

Az elnökség úgy döntött, hogy a szövetségi kapitány kijelölése érdekében további tárgyalásokra van szükség, és megbízta Kisteleki István elnököt, hogy a lehető leghamarabb tegyen javaslatot arra, hogy ki irányítsa a jövőben a válogatottat.

A jelölt személyét a jelen állás szerint a 2008. január 15-i rendkívüli elnökségi ülésen terjeszthetik elő és szentesíthetik szerződését.