eur:
393.54
usd:
369.36
bux:
65648.02
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Mourinhonak mégsem kell az angol válogatott

José Mourinho úgy döntött, mégsem szeretne az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya lenni.

"Hosszas gondolkodás után úgy döntöttem, nem szállok versenybe a posztért, annak ellenére, hogy fantasztikus lehetőség lenne" - nyilatkozta a Chelsea korábbi trénere ügynöksége, a Gestifute honlapjának.

"Biztos vagyok benne, hogy az angol szövetség talál egy nagyszerű edzőt, egy olyan szakembert, aki visszavezetheti a csapatot oda, ahova tartozik" - tette hozzá.

A portugál szakember ugyanakkor elismerte, hogy beszélt az FA ügyvezetőjével, Brian Barwickkal és a szervezet labdarúgás-fejlesztésért felelős igazgatójával, Tervor Brookinggal is.

Angol sajtóértesülések szerint a portugál szakember volt a legesélyesebb a Steve McClaren menesztését követően megüresedett posztra, ám most az olasz csapattal világbajnoki címet nyert Marcello Lippi, valamint a Real Madridtól nyáron menesztett Fabio Capello kerülhet előtérbe.

Mourinho döntése mögött az lehet, hogy olasz sajtóértesülések szerint jövő nyáron átveszi a BL-címvédő olasz AC Milan vezetőedzői posztját.

A találgatások szerint Carlo Ancelotti, a milánóiak jelenlegi trénere lesz az olasz válogatott szövetségi kapitánya, ugyanis ha a squadra azzura nem szerepel sikeresen a 2008-as Európa-bajnokságon, menesztik Roberto Donadonit. Ha azonban Donadoni a posztján marad, Ancelotti a Barcelona kispadján köthet ki.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 18. 15:50
×
×
×
×