eur:
393.23
usd:
368.05
bux:
66001.33
2024. április 24. szerda György

Nagyot bukott a Manchester United

A címvédő Manchester United 1-0-ra kikapott a kiesés ellen küzdő Bolton ellen az angol labdarúgó Premier League 14. fordulójában.

A gólt a francia Nicolas Anelka szerezte bő tíz perc játék után. A Cristiano Ronaldo-Wayne Rooney párost nélkülöző vendégek gólképtelenek maradtak.

A szünetben Sir Alex Ferguson menedzser alaposan beolvasott a játékvezetőnek, aki piros lappal büntette a dühöngő szakembert.

Az éllovas Arsenal - szintén több kulcsjátékosa nélkül - 2-0-ra nyert a vendég Wigan ellen. A Wigan az 54. perctől emberhátrányban küzdött, míg londoniak 83 percig hiába vezettek szebbnél szebb akciókat, nem jártak eredménnyel. A hajrában William Gallas és Tomas Rosicky bő egy percen belül volt eredményes.

Arsene Wenger menedzser veretlen együttese három ponttal megelőzi a tabellán az MU-t, ráadásul egy meccsel kevesebbet is játszott a címvédőnél.

A liverpooli csapatok sikeres napot zártak, az FC Liverpool 3-0-ra nyert a Newcastle otthonában, míg az Everton hazai közönség előtt 7-1-re kiütötte az újonc Sunderlandet.

A Manchester City folytatta remek hazai sorozatát, az áldozat ezúttal a 2-1-re vesztő Reading volt, az Aston Villa 3-0-ra tudott győzni a Middlesbrough otthonában, a Birmigham City viszont 2-0-ra kikapott a vendég Portsmouth együttesétől.

A játéknap utolsó meccsén a Chelsea könnyedén győzött 2-0-ra a Derby County pályáján. A londoniak boldogsága mégsem lehet teljes, hiszen Michael Essien a 93. percben képen törölte Kenny Millert, mozdulatáért pedig piros lapot kapott. Essienre minden bizonnyal három meccsre szóló eltiltás vár.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor a Szakma Sztár fesztiválon: "ha csinálsz valamit, csináld világszínvonalon, ez rám is vonatkozik"

Nehéz ugyan szerinte kisilabizálni, hogy mit hoz a jövőt, de a kormány segít abban az MKIK-val összefogásban, hogy megfelelő, korszerű, időt álló képzésben részesülhessenek a fiatalok egy veszélyes világban is - mondta a miniszterelnök egy fiatalok szakmaválasztását segítő fesztivál szónokaként.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×