eur:
393.25
usd:
368.09
bux:
66051.46
2024. április 24. szerda György

A kiesés ellenére szép summát kaptak az angol focisták

Nem panaszkodhatnak az angol labdarúgó-válogatott tagjai, ugyanis annak ellenére jelentős összeget kaptak, hogy óriási meglepetést szolgáltatva nem sikerült kijutniuk a 2008-s Európa-bajnokságra.

A legtöbb angol válogatott játékos hatszámjegyű összeget vehetett fel a fellépésekért. Az angol szövetség (FA) a mérkőzések száma alapján fizetett a futballistáknak.

A legnagyobb összeget, 150 ezer fontot (54 millió forintot) Steven Gerrard kapta, ám ez nem tűnik olyan számottevő summának, ha hozzátesszük, hogy a középpályás klubjában, a Liverpool hetente 120 ezer fontot keres.

Mint ismert, a szurkolók által bűnbaknak kikiáltott Steve McClaren leváltott szövetségi kapitány 2,5 millió fontos (900 millió forintos) végkielégítést kap, így érthető, ha az angol drukkerek csalódottsága dühvel párosul.

Az angol válogatott tagjai február óta a fejenkénti pályára lépési díjat, 1500 fontot (540 ezer forintot) jótékony célra ajánlják fel, egészen 2010-ig. Ezáltal mintegy egymillió font gyűlik össze.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor a Szakma Sztár fesztiválon: "ha csinálsz valamit, csináld világszínvonalon, ez rám is vonatkozik"

Nehéz ugyan szerinte kisilabizálni, hogy mit hoz a jövőt, de a kormány segít abban az MKIK-val összefogásban, hogy megfelelő, korszerű, időt álló képzésben részesülhessenek a fiatalok egy veszélyes világban is - mondta a miniszterelnök egy fiatalok szakmaválasztását segítő fesztivál szónokaként.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Jön a tűzijáték a tőzsdéken, most érdemes figyelni!

Jön a tűzijáték a tőzsdéken, most érdemes figyelni!

Alphabet, Amazon, Apple, Meta, Microsoft, Nvidia, és Tesla. Fantasztikus hetes, Mágikus Hetes vagy a hét mesterlövész. Mindegy, hogy hívjuk őket, ezek a cégek és a részvényeik akkorára nőttek, hogy mindent torzítanak maguk körül, befolyásolják a globális tőkepiacok mozgását, az árazásokat, profitvárakozásokat. A cégek egymás után teszik közzé legfrissebb számaikat, ezekre pedig érzékenyen reagálnak a befektetők. Mutatjuk, mit érdemes tudni. Ezzel a hét részvénnyel is foglalkozunk a következő befektetési konferenciánkon, a Portfolio Investment Day 2024-en, ahol profi szakemberekkel és befektetőkkel fejtjük meg, mibe érdemes most befektetni. Az esemény regisztráció után ingyenes, regisztráció itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×