eur:
393.52
usd:
367.96
bux:
66262.38
2024. április 24. szerda György

Elbuktak az argentin sztárok Kolumbiában

Dél-Amerikában már a világbajnoki selejtezőket játsszák. Az eddig hibátlanul menetelő argentin válogatott kedd este kikapott Kolumbiában. Venezuela nagyszerű mérkőzésen nyert Bolívia ellen.

Az argentinok Bogotában - Carlos Tévez kiállítása miatt - már a 25. perctől emberhátrányban játszottak. Ennek ellenére az első félidőben Lionel Messi révén megszerezték a vezetést. A kolumbiai csapat azonban a második félidőben Ruben Dario Bustos és Dayro Mauricio Moreno góljával fordított (2-1)

Az argentinoknál szinte minden sztár játszott. Alfio "Coco" Basile együttese az alábbi összeállításban szerepelt: Roberto Abbondanzieri, Hugo Ibarra, Gabriel Milito, Martin Demichelis, Javier Zanetti, Esteban Cambiasso (Maxi Rodriguez), Fernando Gago, Javier Mascherano, Juan Roman Riquelme, Lionel Messi, Carlos Tevez.

A nap másik mérkőzésén a venezuelai válogatott 5-3-ra nyert Bolívia ellen. A vendégek háromszor is vezettek, de ez sem volt elég a győzelemhez. Szerda este a brazil válogatott Sao Paulóban Uruguayt fogadja, Ecuador Peru, Chile pedig Paraguay ellen játszik.

"Három és fél" forduló után Argentína áll az élen 9 ponttal, második Kolumbia (8), harmadik Paraguay (7), negyedik Venezuela (6), ötödik Brazília (5). A paraguayi és a brazil csapat eggyel kevesebb mérkőzést játszott, mint a másik három.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×