eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

A Sopron remekül hajrázva nyert az Euroligában

A Sopron hazai pályán remek hajrájának köszönhetően 82-69-re győzött az olasz Napoli ellen a női kosárlabda Euroliga harmadik fordulójában.

A soproniak a sérült Eördögh Edit és Horváth Zsuzsa nélkül léptek pályára. A magyar és az olasz bajnok találkozóján utóbbi kezdett jobban, 5-12-re, majd 8-16-ra elhúzott. A folytatásban aztán változott a helyzet, a kisszünetig a hazaiak öt pontra csökkentették a különbséget a hazaiak.

A második negyedben fokról fokra jött fel a Sopron, 36-34-nél pedig már - a mérkőzés során először - magyar vezetést jelzett a tábla.

A Napoli szívósan tartotta magát, sőt a harmadik negyedet négy ponttal meg is nyerte, ezzel ismét átvette a vezetést.

Az utolsó periódus viszont parádés soproni játékot hozott, hatékony volt a védekezés, a dobások pedig sorra bejöttek, és a 25-10-es részeredmény végül is magabiztos hazai győzelmet eredményezett.

A soproniak egy hét múlva a lett Rigához látogatnak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×