eur:
394.47
usd:
370.34
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Jean Todt már nem csapatvezető a Ferrarinál

A Ferrari Ross Brawn elvesztése után meglepő bejelentést tett: Stefano Domenicali veszi át Jean Todt-tól a csapatvezetői posztot.

Nem sokkal azután, hogy hivatalosan bejelntették: Ross Brawn a Ferrari helyett a Honda alakulatát segíti 2008-ban, a Ferrari is hivatalos bejelentést tett.

Jean Todt csapatvezető helyét a következő szezontól Stefano Domenicali veszi át, aki már az idei szezonban is Todt segédje volt az irányításban.

Azt még nem lehet tudni, hogy mi lesz a francia szakemberrel, aki 1993 óta dolgozik a Ferrarinál, és az akkoriban szétesett csapatból a Forma-1 egyik legütőképesebb alakulatát rakta össze. Jean Todt várhatóan a Fiat konszernben kap majd vezető pozíciót.

Aldo Costa lesz a Ferrari technikai igazgatója (korábban ezt a posztot Ross Brawn töltötte be). Costa helyén pedig Mario Almondo lesz a csapat operációs menedzsere.

Szerző: Domanits András

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×