eur:
394.53
usd:
370.39
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Nem tud hibázni a Győr

A harmadik mérkőzését is megnyerte a Győr a női kézilabda Bajnokok Ligájában. A magyar csapat ezúttal a horvát Podravka Koprivnicát győzte le 34-29-re.

Kiválóan kezdett a két magyarral - Bulath Anitával és Õri Cecíliával - felálló horvát bajnok, és elhúzott 4-1-re. Lassan azonban magához tért a Győr, felzárkózott, de fordítania csak a 9. percben sikerült (6-5).

Ezt követően megmaradt a hazai lendület, majd 12-7-nél Zdravko Zovko, a Veszprém férfi együttesének korábbi trénere időt kért a kaproncai alakulatnak.

A vendégek ettől kezdve jobban védekeztek, erre a magyar gárda is időt kért, mert akadozni kezdett a támadásvezetés. A szünetre végül visszaállt az ötgólos különbség.

A folytatásban sem voltak gondban a házigazdák, a Podravka nem tudott közelebb férkőzni, hiába próbált újítani.

Negyedórával a zárás előtt már hengerelt az ETO, de a végén kiengedett, és így a Koprivnica tisztes vereséggel térhet haza.

A Győr jövő vasárnap a spanyol Union Ribarroját fogadja.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×