Ezrek várták a világbajnok Talmácsi Gábort - képriport

Infostart
2007. november 6. 14:56
Ferihegyen több ezren fogadták Talmácsi Gábort, a motorsport történetének első magyar világbajnokát. A városba vezető úton motoros rendőrök vezették fel a karavánt, a menet végéhez több szurkoló is csatlakozott.

A szurkolók magyar zászlókat lengettek, sokan gyermeküket is magukkal vitték, míg a szponzorok virágcsokrokkal fogadták a motorost.

Talmácsi Gábor fél egy után lépett ki a szurkolók közé, kezében egy 1-es rajtszámú sisakkal. A világbajnok köszöntötte a drukkereket, és elmondta: nem ő egyedül a világbajnok, hanem a dicsőség az egész csapatot illeti. A zászlóerdőt felhúzó közönség ezután elénekelte a himnuszt.

Talmácsi Gábor ezt követően az egyik belvárosi szállodába ment. Az odavezető úton motoros rendőrök vezették fel a karavánt, a menet végéhez több szurkoló is csatlakozott.

Talmácsi Gábor a vasárnapi valenciai futamon a második lett legnagyobb riválisa, a spanyol Hector Faubel mögött, de öt pontot megőrzött összetettbeli előnyéből, így ő lett a világbajnok a 125 köbcentis géposztályban.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást