Százmillió fontot sem sajnálna a Chelsea Kaká megszerzéséért

Infostart
2007. október 11. 10:40
Ronaldinho után újabb "nagyhalra" vadászik a Chelsea labdarúgó-csapata: a londoniak célpontja most egy másik brazil zseni, Kaká lett.

A Chelsea új menedzsere, Avram Grant igazi nagyágyúval akarja megerősíteni csapatát. Eddig Ronaldinho Londonba költözéséről lehetett hallani, de a londoni klub egy másik vasat is tart a tűzben, és hajlandó lenne rekordösszeget, 100 millió fontot (36 milliárd forintot) fizetni Kakáért, a Milan futballistájáért.

"Kakát már régóta meg akarja szerezni a Chelsea, és ha lesz esély a leigazolására, Avram Grant mindent megtesz, hogy nyélbe üssék az üzletet. Grant kedveli Kaká játékát, és azt mondta a tulajdonosnak, Roman Abramovicsnak, hogy remek vásár lenne, még 100 millió fontért is" - közölte egy, a klubhoz közeli forrás.

A Chelsea korábban kétszer környékezte meg a brazil irányítót, ám a BL-címvédő Milannál hallani sem akartak az üzletről.

Várhatóan most sem lesz könnyebb meggyőzni a piros-feketék vezetőit, de a világon szinte egyedül csak a Chelsea dúsgazdag tulajdonosa tudná kivásárolni Kakát milánói szerződéséből.

A Chelsea reményeit erősítheti, hogy Kaká ugyan szerdán kijelentette, hogy remekül érzi magát Milánóban, de nem zárta ki, hogy egyszer majd Angliában fog futballozni.

"A Manchester United csodálatos csapat, és az Arsenalt is kedvelem. A Chelsea és a Liverpool nagy hangsúlyt helyez a taktikára és a szervezettségre. Nagyra becsülöm Rafael Benitez menedzser munkáját" - emelte ki a brazil játékos.