Beszólt edzőjének a sztárcsatár

Infostart
2007. október 9. 11:08
Nem érdekli Michael Owent, hogy klubedzője, Sam Allardyce azt akarja, a csatár ne lépjen pályára az angol válogatott következő két mérkőzésén.

A 27 éves aranylabdás játékos kiemelte: sérülése kapcsán csak német orvosa véleményét veszi számításba, márpedig Ulrike Muschaweck nem látja akadályát annak, hogy lágyékműtétje után miért ne léphetne pályára Michael Owen a válogatottban.

"Csak rá hallgatok, mert ő tudja, hogy miről beszél. Hogy játszhatok a hétvégén az észtek ellen? Nem látom okát annak, hogy ne léphetnék pályára" - nyilatkozta a Newcastle csatára.

Michael Owen kiemelte: már a legutóbb is úgy lépett pályára, hogy fájdalmat érzett, de sikerült ezt leküzdenie.

A Newcastle labdarúgócsapatának edzője, Sam Allardyce nemtetszését fejezte ki a sérülése után visszatérő Michael Owen válogatottbeli szerepeltetésével kapcsolatban.

A tréner szerint a szeptember végén megoperált, majd rendkívül gyorsan felépülő, s az elmúlt hétvégi bajnokin visszatérve győztes gólt szerző csatárra még nem szabadna kulcsszerepet bízni az angol válogatottban, és attól fél, hogy Owen ismét megsérül.

Az angol válogatott két sorsdöntő Eb-selejtezőt vív: szombaton Észtország ellen hazai pályán, majd jövő szerdán Oroszország ellen idegenben lép pályára Steve McClaren szövetségi kapitány csapata.