"Hamilton, add fel!"

InfoRádió / MTI
2007. szeptember 10. 20:42
A címvédő spanyol Fernando Alonsót ajnározzák az európai lapok azután, hogy a McLaren 26 éves pilótája hibátlan teljesítménnyel megnyerte a Forma-1-es Olasz Nagydíjat, és a világbajnoki pontversenyben három pontra megközelítette csapattársát, az angol Lewis Hamiltont.
Olaszország:

La Gazzetta dello Sport: "Alonso szárnyal, a Ferrari reménykedik. Nagy csapás és keserű lecke a maranellói istállónak, amelyet padlóra küldött a McLaren kettős sikere. Ron Dennis csapatfőnök sírt örömében."

L'Unité: "A McLaren kettős győzelme véget vetett a Ferrari vb-jének."

Il Tirreno: "Alonso és Hamilton elrepült az ezüst nyilakkal. Örömkönnyek Dennis szemében egy szomorú hét végén. A kémügyben ismét a bíróké a szó."

Liberté: "Mostantól nagyon nehéz dolga lesz a Ferrarinak. Még a kőkemény Dennis is könnyekben tört ki."

La Nouva Sardegna: "Dupla diadal a McLarennek, a Ferrari feladta."

Corriere della Sera: "A Ferrari Raikkönen dobogós helyével vigasztalódott. Alonso megadta a hangot, és már Hamilton nyomában van."

Tuttosport: "Alonso uralkodott Monzában. A rajongók megtapsolták és hívták a Ferrarihoz. Massa K.O., Raikkönen harmadik."

La Repubblica: "Alonso diadala, Massa elszállt, Raikkönen harmadik - elúszott a vb. A győzelem elérhetetlen messzeségbe került a Ferrari számára, amely rosszul működött Monzában."

Spanyolország:

El País: "Monza a hibátlan Alonso lábai előtt hever."

Marca: "Alonso helyreállította a rendet és megleckéztette a teljes konkurenciát. Hamilton, add fel!"

As: "A Forma-1 félig sport, félig krimi lett."

Sport: "Hamilton, ezt kapd ki! Alonso a földbe döngölte riválisait Monzában."