Az angol liga túl drága a Juventusnak?

Infostart
2007. június 22. 05:31
Spanyolországból szerződtetne futballistákat az olasz élvonalba visszajutó Juventus, mivel anyagilag nem képes versenybe szállni az angol liga élklubjaival sztárjaik megszerzéséért.

Negyvenmillió fontot költhet új játékosokra Caludio Ranieri, akit a múlt héten neveztek ki a Juventus vezetőedzőjének.

Bár a hírek szerint a szakember nem sajnálná a pénzt, hogy Torinóba csábítsa egyik kedvenc játékosát, Frank Lampardot a Chelsea-től, a vezető olasz sportnapilap, a La Gazzetta dello Sport munkatársa szerint valószínűbb, hogy Spanyolországból igazol az élvonalba visszajutó Juventus.

Andrea Massala szerint a bundabotrány miatt a másodosztályba visszasorolt, de bajnokként feljutó torinói klub nem képes versenyképes ajánlatokkal tárgyalást kezdeni az angol Premiership élklubjaival, hogy igazi világsztárokat szerződtessen.

A Juve fő célpontja a Zaragoza argentin védője, Gabriel Milito.

Caludio Ranieri nagy hangsúlyt fektet arra, hogy megtartsa a Torinóból hét év után elkívánkozó David Trezeguet-t, valamint hogy a cseh aranylabdás, Pavel Nedved meghosszabbítsa kontraktusát.

Az "Öreg hölgy" már leigazolta a portugál Tiagót, a bosnyák Hasan Szalihamidzsicsot, a cseh Zdenek Grygerát és a világbajnok olasz Vincenzo Iaquintát.