A Milan továbbra is a BL-re összpontosít

Infostart
2007. június 22. 20:50
A Milan azt követően kezdett el érdeklődni legújabb szerzeménye, David Suazo iránt, hogy a barcelonai Samuel Eto'o megvételére vonatkozó tervek kudarcba fulladtak. Carlo Ancelotti elismerte, hogy a piros-feketék célja az új szezonban a BL-serleg megvédése és a klubvilágbajnoki cím megszerzése lesz.

Örül a hondurasi csatár, David Suazo megszerzésének a Milan vezetőedzője, Carlo Ancelotti. A BL-győztes klub szakvezetője elismerte, hogy kívánságlistájának első helyén a Barcelona csatára, Samuel Eto'o állt, ám a kamerunit nem sikerült Milánóba csábítani.

"Suazo tökéletes, ő már a Milan bajnoka. Eto'ót akartam megszerezni, de őt nem adja el a klubja" - mondta a vezető olasz sportnapilapnak adott interjúban a tréner.

Carlo Ancelotti kiemelte, hogy csapata elsőszámú célja a következő szezonra a klubvilágbajnokság megnyerése, valamint az, hogy megvédjék elsőségüket a BL-ben. A Milan szakvezetője szerint továbbra is a városi rivális, az Inter az olasz bajnokság első számú esélyese.

"Az Inter marad a favorit a bajnokságban, nekünk pedig az a célunk, hogy a világ tetejére jussunk, és újra megnyerjük a BL-t" - hangsúlyozta Ancelotti.