Világsztár invitálja Henryt Barcelonába

Infostart
2007. június 20. 11:35
Egyre valószínűbbnek tűnik Thierry Henry Barcelonába igazolása, miután a katalán klub kameruni csatára, Samuel Eto'o azt mondta: arra számít, hogy jövőre csapattársak lesznek.

A támadó úgy fogalmazott: "Henry nagyon jó barátom, és együtt fogunk játszani. Van hely mindenki számára". Samuel Eto'o hozzátette: rendszeresen beszél az Arsenal csatárával.

A spanyol bajnoki címről vasárnap lecsúszó Barcelona mindent elkövet azért, hogy nagy nevet igazoljon. Ugyanakkor gondot okozhat a Thierry Henry leigazolásához szükséges összeg előteremtése, miután Joan Laporta klubelnök közölte: Samuel Eto'o és Ronaldinho is a klubnál marad - vagyis értük nem kap pénzt a csapat.

Korábban sokat cikkeztek arról, hogy Thierry Henry leigazolása esetén Samuel Eto'o-ra nem lesz szükség, maga az érintett azonban cáfolta ezt.

"Néhányan azt akarják, hogy elmenjek, de egyedül én döntök a jövőmről, és itt fogok maradni" - jelentette ki a támadó.

Múlt héten Thierry Henry és ügynöke is cáfolta, hogy máris megállapodtak volna a Barcelonával.

Egy híradás szerint mindenesetre Arséne Wenger, az Arsenal menedzsere Párizsban tárgyalt a Barcelona képviselője Henry sorsáról. Néhányan azt is tudni vélik, hogy a francia mester éppen Samuel Eto'o-t szeretné 29 éves csatára helyett megkapni.