Közel a visszatéréshez David Beckham

Infostart
2007. május 25. 19:30
Nem zárta ki az angol válogatott szövetségi kapitánya, Steve McClaren, hogy ismét meghívja a keretébe David Beckhamet.

A sokat bírált tréner holnap hirdeti ki a június 1-jei Brazília elleni barátságos mérkőzésre és az öt nappal későbbi, észtek elleni Európa-bajnoki selejtezőre készülő válogatott keretét.

Steve McClaren pénteken még nem volt hajlandó elárulni, hogy a keret tagja lesz-e az utóbbi hetekben újra régi formájában tündöklő David Beckham.

"Hogy nyitva van-e az ajtó Beckham előtt? Sohasem állítottam, hogy zárva lenne" - mondta sokat sejtetően Steve McClaren.

Hozzátette: rengeteg futballista teljesítményét követi nyomon, így a Real Madrid középpályását is figyeli.

Beckham, aki korábban évekig csapatkapitánya volt a nemzeti együttesnek, a 2006-os világbajnokság óta nem játszott a Háromoroszlánosok mezében.

"Vissza kell szereznünk a szurkolókat, mert nem várhatjuk tőlük, hogy maguktól visszajönnek" - utalt az angol válogatott gyengébb szereplésére a kapitány.

Az angolok a 2008-as Eb-kvalifikációs csoportban jelenleg a negyedik helyen állnak, és több meglepő vereséget is szenvedtek.

Közben egy másik nagy visszatérésre kerül sor péntek este, ugyanis az angol B válogatott Albánia ellen lép pályára, a gárda csapatkapitánya pedig a közel egyéves sérüléséből felépülő Michael Owen lesz.