Ikreket igazolt a Manchester United

Infostart
2007. február 28. 12:48
Alkalmasint néhány év múlva csodálkozik majd az a szélső, aki a Manchester United ellen játszva nem bír a vele szemben futballozó balhátvéddel, bizonyos Fabio Silvával. Átmegy a másik oldalra, s azt hiszi, megőrült...

A jobbhátvéd helyén ugyanis egy, a csapattársra a megszólalásig (vagy még azután is...) nagyon hasonlító fiúba, Rafael Silvába ütközik majd.

A Manchester United, miután már két éve figyeli a brazil korosztályos válogatottakban szereplő testvérpárt, végül leszerződtette az ikreket. Rafael és Fabio Silva a nyáron, július 9-én, a 18. születésnapjuk után érkezik majd az Old Traffordra.

Az eddig a Fluminense csapatában játszó fiúk egyébként nagyon tehetségesek, 15 évesen már Dél-Amerika bajnokai lettek a korosztályos válogatottal. Nem tagadják, számukra új világot jelent majd a manchesteri szerződés, ezért, bár nagyon vágynak Európába, sokáig gondolkoztak azon, hogy igent mondjanak.

Ám döntött egy telefonhívás: Cristiano Ronaldo meggyőzte őket, hogy egy portugál anyanyelvű, egyébként a meleghez, a nyárhoz szokott futballista is remekül megélhet az Old Traffordon.

Fabio és Rafael Silva már egy felkészülési mérkőzésen magára is húzta a Manchester United mezét.