Milánóba tart Mourinho?

InfoRádió / MTI
2007. január 7. 21:16
A Sunday Mirror című lap értesülése szerint Jose Mourinho elhagyja a Chelsea csapatát, ha az együttes nem lesz aranyérmes a szezon végén a labdarúgó Premier League-ben.

"A nyilvánosság előtt harmonikusnak tűnik Mourinho és a tulajdonos, Roman Abramovics kapcsolata, emberileg azonban nem kedvelik egymást, teljesen különböző a mentalitásuk és az utóbbi időben több vitájuk is volt" - mondta a londoni klub egyik, neve elhallgatását kérő alkalmazottja.

"Abramovics szerint Petr Cech és John Terry kiválása sem magyarázza az elmúlt időszak gyengébb eredményeit" - árulta el a Chelsea-alkalmazott.

Abramovics elsőszámú jelöltje Mourinho helyére Guus Hiddink, az orosz válogatott szövetségi kapitánya. A holland szakember Abramovics közvetítésével került kapcsolatba az orosz szövetséggel és a Sunday Mirror szerint nemrég találkozott a milliárdos üzletemberrel.

"Valóban beszélgettünk egymással, de elsősorban az orosz labdarúgásról és a válogatottról volt szó. Nagyon jó a kapcsolatom Roman Abramoviccsal, tisztelem az eddig elért eredményeiért és csodálom a hatalmas munkabírását" - mondta Hiddink.

A Sunday Mirror úgy tudja, hogy Mourinho távozása esetén a következő szezontól a Milan kispadjára ülne le.