Priskin gólt szerzett, de a meccset elmosta az eső

Infostart
2006. december 30. 18:05
Priskin Tamás gólt szerzett a vendég Wigan ellen az angol labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában. A Watford magyar csatára olyan, akár a népmesei hős futballra alkalmazva: meg is szerezte élete első gólját a Premiershipben, meg nem is.

A felvidéki támadó a Wigan Athletic elleni mérkőzés mérkőzés 44. percében fejesével kiegyenlítette a korábbi angol válogatott csatár, Emile Heskey találatát.

A mérkőzés azonban a nagy esőzés miatt az 56. percben félbeszakadt, s bár Steve Tanner játékvezető tízperces várakozás után szerette volna folytatni a találkozót, a gyep alkalmatlanná vált a játékra.


Priskin Tamás peches: hiába szerzett gólt a Premier League-ben, ez nem fog a későbbiekben szerepelni a statisztikákban.


Most már kijelenthető, hogy kisebb gödörbe került a Chelsea csapatkapitánya, a most műtött John Terry nélkül. A címvédő londoni gárda mindössze 2-2-es döntetlent játszott a vendég Fulhammel. A mérkőzés első gólja, amelyet a német Volz szerzett, a Premiership történetének 15 000. találata.

A listavezető Manchester United hazai pályán 3-2-re legyőzte a Readinget, s immár hat ponttal vezet José Mourinho kétszeres bajnok Kékjei előtt. Cristiano Ronaldo ezúttal sem okozott csalódást: csakúgy, mint a legutóbbi két fordulóban, most is kétszer volt eredményes.A Liverpool Luis Garcia góljával 1-0-ra nyert Londonban a Tottenham ellen, ezzel valamelyest javított még mindig visszafogott idegenbeli mérlegén.

Az Arsenal rossz szájízzel fejezte be az évet: 1-0-ra kikapott a Sheffield United pályáján. A házigazdák kispadján nem volt kapus, így miután a 61. percben Patrick Kenny meghúzódott, egy mezőnyjátékosnak, Phi Jagielkának kellett beállnia a helyére. Mint az eredmény mutatja, nem vallott szégyent.

További eredmények:
Bolton-Portsmouth 3-2
Blackburn-Middlesbrough 2-1
Everton-Newcastle United 3-0
West Ham United-Manchester City 0-1

Korábban: Charlton-Aston Villa 2-1.