Az olasz sztáredző elégedett a Real őszével

InfoRádió / MTI
2006. december 25. 09:06
Fabio Capello, a Real Madrid labdarúgócsapatának olasz edzője szerint a tervezettnél ugyan valamivel kevesebb pontot szereztek, mégis jól szerepelt a királyi gárda az őszi idényben.

"Azután, hogy játszottunk a Barcelonával, a Valenciával és a Sevillával, nyilvánvalóvá vált számomra, hogy jó a csapatunk, amely képes valamilyen címet nyerni" - mondta a szakvezető a Marca című lapnak.

Capello a legerősebb csapatok ellen mutatott játék mellett az eredménnyel is többé-kevésbé elégedett lehetett, a Real Madrid ugyanis 2-0-ra legyőzte otthon a katalán sztáralakulatot, 1-0-ra idegenben a Valenciát, míg a Sevillától vendégként csak nagy csatában kapott ki 2-1-re.

A fővárosi együttes az idei utolsó fordulóban, saját pályáján váratlanul 3-0-ás vereséget szenvedett a Huelvától, de ezzel együtt is harmadik a tabellán, öt ponttal lemaradva az éllovas Sevillától.

Az olasz tréner említést tett az új játékosokról, Marcelóról, Higuaínról és Gagóról is.

"Három fontos szerződtetésről van szó, mindhárom futballista azért jön, hogy az első csapatban szerepeljen. Képzettek, nagy jövő áll előttük" - fogalmazott Capello.