Fantasztikus videók a csodagyerekről

Infostart
2006. december 21. 21:11
Hivatalosan is bemutatták a Real Madrid labdarúgócsapatának új szerzeményét, az argentin Gonzalo Higuaint. A francia útlevéllel is rendelkező 19 éves csatárért a spanyol sztáregyüttes 13 millió eurót (3 milliárd 290 millió forintot) fizetett a River Plate-nek.

"Remélem nem hibáztak, amikor engem választottak" - mondta Gonzalo Higuain a Real Madrid stadionjában megrendezett hivatalos bemutatón, amelyen jelen volt Ramón Calderón klubelnök és Alfredo Di Stéfano a királyi gárda tiszteletbeli elnöke.

A 19 éves játékos hat és fél esztendős szerződést kötött a kilencszeres BEK- illetve Bajnokok Ligája győztes spanyol sztárcsapattal. Gonzalo Higuainra májusban figyeltek fel a spanyol klub vezetői, amikor a brazil Corinthians elleni Libertadores Kupa találkozón két zseniális gólt szerzett.

Októberben az ősi rivális Boca Juniorsnak is két gólt rúgott, ezek közül az egyiket mi is megmutatjuk:


Az óriási tehetségnek tartott argentin származású, de francia állampolgársággal is bíró csatárt novemberben Raymond Domenech, a világbajnoki ezüstérmes francia válogatott szövetségi kapitánya is meghívta keretébe, ám a futballista visszautasította az ajánlatot, mivel még nem döntötte el, hogy melyik nemzeti csapatban szeretne szerepelni. Így könnyen előfordulhat, hogy a franciák is majd csak tévében nézhetik Higuain varázslatait...